top of page
jason-long-FOeDIUwYiSw-unsplash_edited.jpg

Kontaktoni
&
Duke folur
requests 

IMG_9466 (2)_edited.jpg

Për informacion në lidhje me kërkimin, zbatimin e Programit të Shkollës INPP dhe për të gjitha kërkesat për ligjërim, fjalim ose kontribut personalisht ose në shtyp, ju lutemi plotësoni dhe dërgoni informacionin tuaj të kontaktit dhe një mesazh të shkurtër shpjegimi.

Email

Mediat sociale

  • Instagram Sally Goddard Blythe
  • Facebook INPP UK
  • Twitter Sally Goddard Blythe
  • Youtube Sally Goddard Blythe
  • LinkedIn Sally Goddard Blythe
bottom of page